00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

כבדי עוף ובצלים מקורמלים ברוטב סילאן וצ`ילי

כבדי עוף ובצלים מקורמלים ברוטב סילאן וצ`ילי

 

כבדי עוף צלויים על מחבת ומבושלים קלות על בצלים שקורמלו בסילאן ורוטב צ`ילי שילוב מעולה של טעמי מתוק חריף . את הרעיון למתכון קיבלתי היום מ BiggPoppa מפורום קרניבורים  ששילב את הכבדים עם רוטב צ`ילי ,סויה ורסק עגבניות .

אוהב מאד כבדי עוף והגירסה של צליה נפרדת ושילוב ברוטב פיקנטי מאד לטעמי.

מזכיר גם את המצומה
 http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1510462

כבדי עוף ברוטב חריף מהמטבח הטריפוליטאי .

 

חומרים

500 גר` כבדי עוף

4 בצלים בינונים

3-4 כפות סילאן

3-4 כפות רוטב צ`ילי חריף

מלח

פלפל שחור גרוס

 

הכנה

לצלות את הכבדים על מחבת חמה מאד ששומנה קלות  עד צריבה נאה מ 2 צידי הכבד .

להוציא את הכבדים , להוסיף מעט מאד שמן ולהוסיף את הבצלים שחתכנו גס.

לטגן את הבצלים עד שקיפות ולהוסיף את הסילאן . להמשיך לערבב את הבצלים עד שישחימו והסילאן יסמיך .

להוסיף את הכבדים ורוטב הצ`ילי ולתבל במלח ופלפל . לבשל כ 4-5 דקות בלבד .

יש כאלה שיטענו שהבצלים גונבים את ההצגה מהכבדים אבל זה רק לטובה

 תודה   BiggPoppa  על ההשראה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת