00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שקשוקה פיוז`ן - ביצים על עגבניות ודלעת צלויים בתנור

 
 
שקשוקה פיוז`ן  - ביצים על עגבניות ודלעת צלויים בתנור

 

אל תסקלו אותי שקראתי לביצים האלה שקשוקה  ...אם אתם מעדיפים אז שיהיה

ביצים על מצע עגבניות דלעת ופלפלים צלויים בתנור .

הרעיון כאן הוא לאכול את הביצים על עגבניות צלויות ולא על הרוטב הקלאסי.

העדפתי הפעם להרגיש את טעם העגבניות הצלויות ואם כבר אז למה לא להוסיף

גם דלעת ? או פלפלים ? וגם שום ..וגם שמן זית .

דמיינו את הטעם של חלמון הביצה נוזל בפה עם טעם הירקות הצלויים ...השילוב בין

מתיקות הדלעת לחריפות הפלפל  אחלה פיוז`ן לשקשוקה .

 

 

חומרים

8-10 עגבניות אדומות חתוכות לרבעים ללא הגרעינים והמיץ

2-3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות ללא הגרעינים

חתיכת דלעת נדיבה חתוכה לקוביות לא גדולות

צרור פטרוזיליה קצוץ דק

6-8 שיני שום פרוסות דק

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כף דבש לנטרול חומציות העגבניות ,גם עושה טוב לדלעת

שמן זית

 

הכנה

להכניס את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה , לתבל במלח , פלפל שחור ,דבש ופטרוזיליה . לצקת מעל שמן זית בנדיבות

לערבב היטב ולהעביר למחבת או סיר שטוח שמתאים לתנור.

להכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל 40-50 דקות ,לערבב  פעם פעמיים  במהלך הצלייה בזהירות מבלי למעוך את הירקות .

להוסיף את הביצים ולהחזיר לתנור לפי מידת העשייה האהובה  עליכם ( חלמון נוזלי או נוזלי למחצה ) .
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת