00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

חצילים ופלפלים אפויים בתנור

חצילים ופלפלים אפויים בתנור

 

חצילים ופלפלים בצבעים שונים אפויים בתנור עם שמן זית שום ובצל. חגיגה של צבעים וטעמים ואפילו דיאטטי למי שהמילה הזאת חשובה . נדיר אצלי שהחציל לא מטוגן אבל הפעם נצמדתי להוראות של הפולניה.

 

חומרים ( הכמויות לא מחייבות )

3 חצילים בינונים

4 פלפלים אדומים

2 פלפלים ירוקים

2 פלפלים ירוקים חריפים

4 עגבניות בשלות

2 בצלים

6 שיני שום

 

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

שמן זית

 

הכנה

לחתוך את החצילים לקוביות לא קטנות עם הקליפה , לחתוך את הפלפלים  לקוביות . לחתוך את הפלפלים החריפים לפרוסות דקות ללא הגרעינים.  לחתוך את העגבניות לרבעים ולהוציא את המיץ והגרעינים.

את שיני השום לפרוס לפרוסות דקות ואת הבצלים לקוביות גסות .

 להעביר את כל הירקות החתוכים לתבנית , לתבל בתבלינים לפי הטעם רצוי הרבה פפריקה מתוקה ולהזליף מעל שמן זית בנדיבות .

לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

למשך 40 דקות ,להסיר את ניר האלומיניום ,לערבב מעט את תערובת הירקות

 ולאפות עוד 20 דקות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת