00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מצ`ומה – כבדי עוף ברוטב חריף

מצ`ומה – כבדי עוף ברוטב חריף
 

 כמי שגדל על כבדי עוף מטוגנים עם בצל ופירה המצ`ומה הוא ממש שינוי מדהים וטעים.    המצומה ,כבדי עוף צלויים ומבושלים קלות ברוטב חריף מעדן מהמטבח הטריפוליטאי  .

 את המתכון לקחתי מהבלוג הנפלא  של אתי אברהמי 

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1143011

 לעומת המקור שמכיל עוד חלקי פנים אני השתמשתי רק בכבדי העוף וכמה שינויים קלים בתבלון

 

חומרי הרוטב

 1/2 כוס שמן

3 כפות רסק עגבניות

1 כף שום כתוש

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כף פפריקה חריפה

1/2  כוס חומץ

1 כפית שטוחה של מלח

 1כפית סוכר

1 כפית כמון.

1 כפית קימל טחון

1 כוס מים ( לא מופיע במתכון של אתי – אני הוספתי )

 

הכנה

השתמשתי ב 500 גר` כבדי עוף שצליתי אותם מעט על מחבת פסים .

 לחמם את השמן והשום , להוסיף את שאר מרכיבי הרוטב ,לערבב ולבשל על אש נמוכה עד  הסמכה . להוסיף את כבדי העוף בזהירות לרוטב ,להרטיב את הכבדים מעל עם הרוטב  ולבשל כמה דקות כדי שהרוטב ייספג בכבדים. לא מומלץ בישול יתר המקשה את הכבדים .

 להגשה עם הרבה רוטב וחלה טובה.

 תודה לאתי על המתכון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת