00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

תפוחי אדמה אפויים בטריאקי

תפוחי אדמה אפויים בטריאקי

 תפוחי אדמה בתנור .....1000 גרסאות ? אז הנה עוד אחת , הגרסה ה1001  שילוב של תפוחי אדמה נימוחים עם פלפלים אדומים ,בצלים שיני שום שמן זית ורוטב טריאקי המוסיפים לתפוחים טעם נהדר.

 

חומרים

 תפוחי אדמה קלופים – חתוכים לקוביות לא גדולות

4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

2 בצלים קצוצים גס

שיני ראש שום פרוסות דק

מלח

פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

שמן זית בנדיבות

1/3 כוס רוטב טריאקי

 

הכנה

 להניח את תפוחי האדמה הפלפלים האדומים והבצלים הקצוצים בתבנית ולתבל בנדיבות .
להוסיף את שמן הזית ורוטב הטריאקי ולערבב את כל המרכיבים .

לאפות בתנור שחומם ל 220 מעלות 20 דקות מכוסה ברדיד אלומיניום ולהמשיך עוד שעה ללא רדיד האלומיניום .

לערבב את תפוחי האדמה מידי פעם  ,מתקבלים תפוחי האדמה נימוחים וספוגי טעם נפלא .

 

 ואם בכל אופן אתם מתעקשים על תפוחי אדמה כאלה שרופים , קריספים אז אתם מוזמנים למתכון המצורף :
 
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1331722

 ואם אתם כבר כאן ואתם אוהבים את סלט החצילים והפלפלים הקלויים שלי
 
 
אז המתכון משתתף בתחרות מתכונים בנענע 10
אם אהבתם את החצילים שלי אתם מוזמנים להצביע
http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=654521&sid=142
 
תודה לכל אוהבי החצילים (-:
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת