00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מסבחה חצילים

מסבחה חצילים

 לחציל צריך לעשות הרבה כבוד והיום סידרתי לו אחלה שידוך טעים חציל מסבחה ......יעני ,חציל קלוי על טחינה טובה וגרגרי חומוס חמים  מסוג המנות
שאוכלים וגונחים או בוכים ...תחליטו אתם .

 

את החצילים ( הפעם חצילי בלאדי מהסוג הקטן ) קליתי על אש גלויה על הכיריים,

לאחר שהתקררו קילפתי את הקליפה בזהירות כדי לשמור את צורתו של החציל.

 

הוגש על טחינה טובה ביתית בדילול נמוך ,אוהב להרגיש את הטעם הגולמי.

את החצילים הנחתי במרכז המנה . מסביב פיזרתי גרגרי חומוס חמים .

 

הזלפתי שמן זית ומיץ לימון שתובל בשום כתוש  , תובל במלח כמון פפריקה חריפה ופלפל שחור .

עוטר בהרבה פטרוזיליה .

חשוב !!!! לאחר ההגשה למעוך עם המזלג את גרגרי החומוס ,המרקם המעוך וההתחברות  של החומוס לטחינה לשמן והלימון מדהימה בטעמה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת