00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

רצועות פרגיות ופלפלים מוקפצים

20/06/2009

רצועות פרגיות ופלפלים מוקפצים

 לא צריך להבין הרבה בבישול או להיות גאון במטבח בכדי להכין מנה כזאת , פשוט לחתוך ....להשרות .. להקפיץ......ולאכול ....זהו .

רצועות דקות של פרגיות המוקפצות  בשמן זית לאחר שהושרו במשרה סויה וצ`ילי וגם רצועות פלפלים אדומים ובצל ירוק .

נתחי הפרגיות אינם מתייבשים  ויוצאים עסיסים וטעימים ביותר

 

חומרים

8  יח` סטיק פרגית  חתוכים  לרצועות דקות

2 כפות שמן זית

2-3 כפות רוטב צ`ילי מתוק

2-3 כפות רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

 לערבב את כל החומרים להשאיר לחצי שעה לספיגת טעמים

 לחתוך 3 פלפלים אדומים לרצועות דקות

לחתוך 5-6 גבעולי בצל ירוק לטבעות .

 

הכנה

לחמם היטב מחבת טפלון כבד עם ממש מעט שמן זית  , כשהמחבת לוהט מאד

להכניס את  רצועות הפרגיות ולהקפיץ אותם כ 10 דקות .

במידה והמחבת קטן לחלק את כמות רצועות הפרגיות ל 2 סבבים על מנת שהמחבת לא יאבד מחומו אם נכניס את כל הכמות .

 להוציא את הרצועות , ובאותו המחבת להקפיץ מעט את הפלפלים והבצל הירוק כל אחד בנפרד או שפשוט להתחיל עם הפלפלים ובהמשך להוסיף את הבצל הירוק .

יפה להגשה במגש מרכזי בשכבות .

קל , פשוט , צבעוני וטעים פיגוז
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת