00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שווארמה בייתית

שוארמה בייתית

 מאכל כל כך אהוב מבין מאכלי הרחוב ,כמעט סמל לאומי אלמלא המצאת הפלאפל מסתבר שאפשר להכין שווארמה טובה גם בבית ללא המתקן המסתובב וללא אבק הרחוב רק להכין ליד סלט טוב ,פיתה טרייה , פלפל חריף בשביל התיאבון והרבה טחינה נוזלית .

 

 חומרים

 1 ק"ג שוארמה הודו – נקבה חתוכה לקוביות

1/2 כוס שמן זית

1 אבקת מרק עוף

2 כפות תבלין שוארמה

מלח

פלפל שחור
הכנה
 
 לערבב את השוארמה עם  כל שאר המרכיבים ולהכניס למקרר לחצי שעה
בינתיים להכין סלט ירקות טעים וטחינה כי בלי טחינה אל תאכלו את השווארמה
 
 
להניח את נתחי השוארמה בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

לחצי שעה , לערבב מידי פעם .

לאחר חצי שעה להוציא את נתחי השוארמה לקירור , לא לשפוך את הנוזלים

שהצטברו בקרקעית התבנית .

 לחתוך את נתחי השוארמה לרצועות דקות .

 

לחמם במחבת מעט שומן או שמן זית ( אני השתמשתי במעט שומן של אנטריקוט )

להקפיץ במחבת את רצועות השוארמה 2-3 דקות תוך כדי הוספת מעט מהנוזלים

שנותרו בתבנית .

 

טעים ממש כמו שוארמה אמיתית , הבשר עסיסי ורך .

מתכון פשוט ,קל להכנה והתוצאה מעולה.
 
אני אישית ? מעדיף בפיתה עם הרבה טחינה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

49 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת