00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קנלוני במילוי בשר על מצע חצילים ורוטב עגבניות

08/06/2009

קנלוני במילוי בשר על מצע חצילים ורוטב עגבניות  

 פסטה קנלוני במילוי בשר טחון על מצע חצילים ורוטב עגבניות פיקנטי .

מתכון דומה למתכון אחר של קנלוני שהכנתי

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1370983

אבל עם כמה שינויים במרכיבים וגם בדרך ההכנה .

את בשר המילוי  לקנלוני לא בשלתי לפני המילוי , חיפשתי מרקם יותר קציצתי למילוי  ולא מרקם מפורר כמו שמכינים בדרך כלל ללזניה או קנלוני .  את הרוטב הכנתי כרוטב קר ללא בישול מקדים לפני האפייה .

את הרוטב או המצע שעליו הנחתי את הקנלוני  העשרתי בחצילים שקליתי בתבנית לפני אפית הקנלוני

 

חומרי המילוי

800 גר` בקר טחון

1 בצל מגורד

4 שיני שום כתושות

שמן זית

פטרוזיליה קצוצה דק

מלח , פלפל שחור

פפריקה , אורגנו

3 כפות עגבניות מרוסקות

2 ביצים

 
 
הכנת המילוי

לערבב את כל חומרי המלית ולהכניס למקרר לחצי לספיגת טעמים

 

 חומרי הרוטב

8 עגבניות בשלות מגורדות

4 שיני שום קצוצות

שמן זית

 רסק עגבניות קטן

פטרוזיליה קצוצה

2 כוסות מרק עוף

מלח , פלפל שחור גרוס

1 כף סוכר

אורגנו יבש

עלי טימין טרי קצוצים דק

 

הכנת הרוטב

לערבב את כל חומרי הרוטב

 
 
חומרי המצע

2 חצילים בינונים קלופים חתוכים לקוביות .

2 בצלים קצוצים גס

4 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

4 שיני שום קצוצות

מלח , פלפל שחור

שמן זית

הכנת המצע

לפזר את כל המרכיבים בתבנית , להזליף מעל שמן זית ,לתבל ולערבב היטב את כל המרכיבים . להכניס לתנור שחומם ל 200 מעלות ולאפות עד שהחצילים מתחילים להשחים מעט ,לערבב מידי פעם .

 
 
הכנת המאפה

 לצקת בתבנית על המצע שהכנו מעט מהרוטב ולסדר בתוכה את גלילי הפאסטה הממולאים תוך כדי השארת מרווח ביניהם . לצקת מעל את יתרת הרוטב .

לחמם בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 20 דקות מכוסה בניר אלומיניום

ועוד כ 20 דקות ללא הניר ב 180 מעלות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת