00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מוסקת גבינות

מוסקת גבינות

 חצילים מטוגנים .....פלפלים קלויים ...גבינת פטה משובחת ...עגבניות טריות .....עלי ריחן  ..שמן זית .....מה זה משנה מה לפני מה ....מי למעלה ומי למטה ...מי צריך מתכון בכלל?

שימו את כל התזמורת הזאת בתבנית  ,חימום בתנור ותקבלו את הקונצרט הטוב ביותר שאפשר לקבל .

 

 יסלחו לי כל חברי על איכות התמונות , המוסקה נחתכה בעודה חמה ...לא יכולתי להתאפק , ואם כבר ,אז ביום שלמחרת ההכנה היא טעימה יותר וגם מצטלמת טוב יותר על המסלול.

 

 לטגן פרוסות חציל בשמן עד הזהבה קלה .את פרוסות החציל הברשתי בחלבון לפני הטיגון. להניח את פרוסות החציל על ניר סופג עד הרכבת המאפה.

 

 להניח את פרוסות החציל בתבנית בסידור צפוף ולפזר מעליהם את תערובת הגבינות .

השתמשתי בגבינת פטה עיזים מעודנת 16% וגבינה בולגרית מעודנת 3% .

הגבינות של משק צוריאל ,גבינות מעולות עם מרקם נפלא ,מודה ומתוודה שנחשפתי

לראשונה לגבינות של משק צוריאל ומגיע להם שאפו גדול על איכות הגבינות .

לקראת החג קיבלנו כמה בלוגרים מארז גבינות לטעימה ומתן חוות דעת ואני אומר

במלוא הכנות  שהגבינות מצוינות .

 

 על הגבינות לפזר פלפלים קלויים שקלינו בתנור וקצצנו אותם לקוביות וגם בצל ירוק .

 
 
מעל לפזר מעט רוטב עגבניות . את הרוטב הכנתי מעגבניות טריות מגורדות ותיבלתי  בשמן זית , עלי ריחן קצוצים ,מלח ,פלפל שחור .  מעל הרוטב לפזר בנדיבות גבינת פארמזן .

 

לכסות שוב ביתרת תערובת הגבינות ולכסות מעל בשכבת חצילים ומעליהם שוב מעט רוטב עגבניות .

 

לאפות בתנור כ 30 דקות בתנור שחומם מראש ב180 מעלות , להוסיף מעל גבינת פארמזן ולהמשיך באפיה עוד כ15 דקות או עד השחמה .
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת