00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קרוסטיני מושחת וצזיקי לצדיקים

 קרוסטיני מושחת וצזיקי לצדיקים

 כל החטאים שיש בגבינות מתבטאים רק במספר ההוא שמופיע ליד סימן 
ה % ..........זה נורא ? לפחות בשבועות תנו ליהנות .
לא מרשה לעצמי כל השנה לגעת בגבינות הטעימות האלה אבל פעם....פעמיים
בשנה זה לא נורא וחוץ מזה הכנתי גם צזיקי רזה שמחפה על הכול ומשקיט את המצפון .

 

 קרוסטיני

פרוסות בגט מושחמות בתנור בחום גבוה , להבריש את הפרוסות בשמן זית ולגרד

אותן עם שיני שום טרי .

הוגש עם גבינת שמנת עיזים מעולה של משק צוריאל , נתחי סלמון מעושן ,בצל ירוק,

עגבניות שרי וזיתים שחורים מיובשים בשמן זית .

פשוט לאכול ולבכות

 

 
 
צזיקי
מלפפונים קצוצים דק על יוגורט עיזים 3%  של משק צוריאל שתובל במלח ,פלפל שחור שום כתוש ושמיר קצוץ דק .

 
 
מעדן קיצי נהדר , מרווה ,  טעם היוגורט ממש מעולה וניתן להגשה כסלט או כמרק יוגורט פשוט לשחק ביחס הכמויות בין היוגורט למלפפונים הקצוצים .
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת