00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סבתא מבשלת וגם...סורגת

דג אמנון בפסטו עשבי תיבול

 
 
אני מאד אוהבת להחזיק בפריזר פילטים של דג אמנון קפואים שבאים ארוזים ביחידות בודדות, מאד נח כשצריך ארוחת צהריים מהירה וקלה. כל פעם אני מכינה תערובת עשבים שונה לפסטו שבו אני מתבלת אותם, אבל נראה לי שהפעם הגעתי להרכב האולטימטיבי שלי, אתם כמובן יכולים לשחק עם איזו תערובת עשבים שאתם אוהבים.
 
דג אמנון בפסטו עשבי תיבול
המצרכים וההכנה:
 
פילטים של דג אמנון (2 לסועד)
 
במעבד מזון או בקופסה של הבלנדר סטיק אם יש שמים
חצי חבילה פטרוזיליה
עלים בלבד מ-3 ענפי בזיליקום
עלים בלבד מ-4 ענפי אורגנו
מחטים בלבד מ-3 ענפי טימין
ועלים מענף אחד של מרווה
4 שיני שום
1 פרוסת לימון כבוש
3 עגבניות מיובשות בשמן זית
חופן אגוזי מלך
מעט מלח
שמן מהעגבניות המיובשות
לטחון את הכל למשחה סמיכה
 
לפרוס בתבנית תנור או טוסטר אובן נייר כסף, מעליו להניח נייר אפיה ועליו להניח את הפילטים של הדגים.
למרוח על כל פרוסת דג שכבה עבה מהפסטו.
לסגור את נייר הכסף מעל הדגים היטב, לאטימה מוחלטת.
להכניס לתנור (או טוסטר אובן) שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
לפתוח את עטיפת נייר הכסף ולהשאיר להשחמה עוד 5 דקות
 
בתאבון
 
 
 
 
 
 
אופציה נוספת להכנת פסטו היא
הרבה פטרוזיליה, כמה ענפי אורגנו, עגבניות מיובשות, שום, צנוברים, שמן ומלח ולאחר מריחת הדג להניח על כל דג 2 פרוסות של לימון כבוש.
להמשיך כמו בדג למעלה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פנינה ט אלא אם צויין אחרת