00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קדירת תפוחי אדמה ובצלצלים עם כרוב כבוש ובירה

קדירת תפוחי אדמה ובצלצלים עם כרוב כבוש ובירה

 שוב עם בירה ? כן רבותי שוב עם בירה ,אוהב קדירות אנוכי ולא עם יין אלא עם בירה .הבירה מעניקה לתבשיל ארומה נהדרת ,מרככת את מרכיבי התבשיל והופכת אותם לנימוחים ומלאי טעם.
 

הפעם בישלתי קדירה צמחונית של תפוחי אדמה ,בצלצלים ,ירקות שורש ,כרוב כבוש ובירה שילוב נהדר של טעם וריח

 

חומרים

10 תפוחי אדמה שלמים וקלופים

10 בצלצלים קטנים  שלמים

3 בצלים גדולים קצוצים גס

6 גזרים חתוכים לטבעות עבות

2 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות עבות ( רק החלק הלבן )

6 שיני שום קצוצות דק

2 קופסאות כרוב כבוש שטוף ( השתמשתי בכרוב של בית השיטה )

שמן רגיל

2 כוסות מרק בצל ( 2 כוסות מים רתוחים עם 2 כפיות אבקת מרק בצל )

330 מ"ל בירה לבנה

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כף קמח
 
2כפות סוכר

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

הכנה

לטגן את הבצלים שקצצנו במעט שמן עד שהם משחימים מעט , מוסיפים את הכרישה והשום הקצוץ.

בוחשים על מנת שהשום לא יישרף , מוסיפים את הקמח , בוחשים במהירות ומוסיפים את 2 כוסות המרק  והסוכר.

בשלב זה האש צריכה להיות נמוכה ביותר מכיוון שהנוזלים מסמיכים מאד.

לבחוש היטב ולהוסיף את תפוחי האדמה הבצלצלים  והגזרים . להוסיף את הבירה והכרוב הכבוש  ,לתבל לפי הטעם ,לפזר מעל את עלי הפטרוזיליה  הקצוצה , לערבב את כל המרכיבים  ולחמם על אש נמוכה עד רתיחה קלה .

להעביר לתנור לשעתיים וחצי בחום של 180 מעלות .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת