00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קישואים משכרי חושים

קישואים משכרי חושים
נכון שמדובר כאן רק בקישואים וכבר אמרתי פעם שמדובר בירק מאד משעמם אז לא אחזור על דברי שוב אבל הפעם אפילו זה שהמציא את הקישואים לא חלם שאפשר להגיע לטעם וריח משכר חושים כזה .

המתכון משלב בתחילתו אידוי של קישואים ובשלב השני צריבתם בחום גבוה  .

דמיינו את הריח שמתפשט  משילוב של שמן זית , תימין ,שום ,פלפלים חריפים ,עגבניות צלויות .....לגבי הטעם עד שלא תטעמו לא תבינו.

 

חומרים

15 קישואים בינונים

3 בצלים גדולים

1 כוס מרק עוף

מלח

פלפל שחור גרוס

כורכום

כמון

1 ראש שום

2 עגבניות בשלות

1 פלפל ירוק חריף

2 כפות שמן זית

הכנה

לקצוץ את הבצלים גס ולפזרם בתוך תבנית גדולה , לתבל מעל במלח , פלפל גרוס ,כמון וכורכום . לצקת מעל את כוס מרק העוף ולערבב היטב את כל החומרים.

להניח מעל התערובת את הקישואים פרוסים לפרוסות עבות על קליפתם ולאחר
שקצצנו את קצותיהם.
לפזר בין הקישואים את שיני השום שחתכנו לחצאים ,את העגבניות שחתכנו לרצועות ללא הגרעינים . לתבל מעל שוב במלח ,פלפל כמון וכורכום ,למשוח את התבלינים עם מברשת שטבלנו בשמן הזית 
לפזר מעל את עלי התימין שקצצנו דק והפלפל הירוק החריף שחתכנו לטבעות .

לחמם את התבנית בתנור  כשהיא מכוסה בניר אלומיניום 30 דקות בחום של 200 מעלות ולאחר מכן  ללא  ניר האלומיניום עוד כשעה או עד שהקישואים נצרבים יפה בחלקם העליון ..

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

63 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת