00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

תפוחי אדמה כמו בחתונות

תפוחי אדמה כמו בחתונות
איזה שם יוקרתי למתכון , אבל זה השם שמתאים לאותם תפוחי אדמה הצהובים ונוטפי השמן שהיו מגישים  בחתונות וכולם היו מחסלים אותם עוד לפני המנה העיקרית .אני כותב " היו מגישים " מכיוון שהיום הם כבר לא בפוזה היום  תפוחי האדמה מגיעים עמוסי שמן ורוזמרין.
האמת ? שנתקלתי בהרבה מקרים שאנשים ברשת בקשו מתכונים "כמו בחתונות" .........האמת ?
טעימים פחד , ותרגיעו הם לא נוטפי שמן הם אפויים עם מרק עוף.........ושמן.
 
 
הכנה
 
לפזר בתחתית התבנית 2 בצלים קצוצים גס , לתבל במלח , פלפל שחור וכורכום
להזליף מעל מעט שמן זית ולצקת  1 כוס מרק עוף ( 1 כף אבקת מרק עוף ממוסת במים רותחים ) . לערבב את כל המרכיבים ולסדר מעל את תפוחי האדמה קלופים וחתוכים לפרוסות דקות .
לאחר סידור תפוחי האדמה ללחוץ עליהם על מנת שהפרוסות יעמדו באלכסון כמו
מניפה . לתבל מעל שוב במלח, פלפל שחור וכורכום.
לכסות בניר אלומיניום ולהכניס לתנור מכוסה לשעה בחום 220 מעלות .
לאחר שעה להוציא את ניר האלומיניום ולהמשיך להשחמה לעוד כ 15-20 דקות .
תפוחי האדמה סופגים את הנוזלים והופכים לרכים מאד וצרובים מעט בחלקם העליון
פשוט להכנה ,  טעים מאד.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת