00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות בקר ואפונה עם גזר ברוטב עגבניות

קציצות בקר ואפונה עם גזר ברוטב עגבניות

קציצות בקר מטוגנות ומשולבות ברוטב עגבניות מטריף וחריף  וגם אפונה עם גזר בשביל הצבע וגם הטעם .

 

תערובת הבשר

1 ק"ג ` בשר בקר

2 ביצה

2 בצלים קצוצים דק

4 שיני שום

מלח, פלפל שחור

פפריקה מתוקה

בהרט

פטרוזיליה קצוצה

2 כפות שמן זית

 

הכנה הקציצות

לערבב את חומרי הקציצות לתערובת  ולהכניס למקרר לחצי שעה .

להוציא מהמקרר , ליצור קציצות ולטגן אותם בשמן עד השחמה נאה מ 2 הצדדים

לצנן את הקציצות על ניר סופג ( אין להכניס את הקציצות כשהן  חמות מאד לרוטב )

 

חומרי הרוטב

1 בצל בינוני

4 שיני שום

קופסא רסק עגבניות – 100 גר`

קופסה עגבניות מרוסקות -800 גר`

שמן זית

3 כוסות מרק עוף

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה או שבבי צ`ילי חריף

2 כף סוכר

פטרוזיליה קצוצה

 חבילה אפונה וגזר קפואה – סנפרוסט

 הכנה

לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות הבצל   ,להוסיף את השום ולערבב  להוסיף את רסק העגבניות ,העגבניות המרוסקות , מרק העוף  והתבלינים ולערבב היטב. לבשל כ 20 דקות . להוסיף את עלי הפטרוזיליה הקצוצה , להביא את הרוטב לרתיחה ולהוסיף את האפונה עם הגזר כחצי שעה על אש נמוכה .

להוסיף את הקציצות ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה נוספת

להגשה עם או על פתיתים ,אורז ,קוסקוס ואפילו עם פירה טוב

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת