00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מדיאס - סירות קישואים במילוי בשר

מדיאס – סירות קישואים במילוי בשר

 כשאלוהים המציא את הקישואים הירק הכי משעמם בעולם הייתה לו כוונה טובה.......לאכול מדיאס ,אחד מסוגי הממולאים הכי טעמים שיש אפילו לאלה שלא אוהבים קישואים.

קישואים חצויים לסירות וממולאים בבשר בקר הנאפים בתנור ברוטב עגבניות סמיך וטעים
 
 

 החומרים מתאימים לתבנית חד פעמית גדולה

ולמילוי 8 קישואים בינונים אשר הסרנו את קצותיהם וחצינו לאורך .

בעזרת כפית לחפור בתוך הקישואים ולהוציא את הליבה עם הגרעינים כך שיוצרו מעין סירות .

 

חומרי המלית

600-700 גר` בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוץ דק

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

בהרט

פטרוזיליה קצוצה דק

 לערבב את כל החומרים ולהשהות כחצי שעה , בינתיים מכינים את הרוטב

 
 
חומרי הרוטב

1 בצל בינוני

2 שיני שום

קופסא עגבניות מרוסקות 800 גר`

1 קופסא רסק עגבניות 100 גר`

2 כפות סוכר

מלח

פלפל שחור

פפריקה

שבבי צ`ילי חריף או פפריקה חריפה

 2 כוסות מרק עוף

 

הכנת הרוטב

לטגן את הבצל עד שקיפות , להוסיף את שיני השום שקצצנו דק ,לערבב שהשום לא יישרף

להוסיף את שאר החומרים ולתבל לפי הטעם . להביא לרתיחה ולהמשיך עוד כ 20 דקות

על אש נמוכה .

 

הכנת המתכון

למלא את סירות הקישואים במלית הבשר ולהדק את הבשר היטב , לטבול את הסירות הממולאות

בביצה , לקמח קלות , להסיר את עודפי הקמח ולטגן בשמן חצי עמוק עד הזהבה קלה..

להוציא ולהניח על ניר סופג.

לצקת לתבנית חד פעמית גדולה מהרוטב עד כיסוי הקרקעית , להניח את סירות הקישואים

שטיגנו על הרוטב  ולצקת את יתרת הרוטב מעל הקישואים .

לכסות בניר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם ל200 מעלות לשעה .

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

50 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת