00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שקשוקה בסירות פלפלים קלויים

שקשוקה בסירות פלפלים קלויים

 דמיינו את הטעם המדהים של פלפלים קלויים ממולאים ברוטב שקשוקה עם ביצים

על טחינה  עם הרבה פטרוזיליה ופלפלים חריפים צרובים על האש

פשוט לאכול ולבכות כמה שזה טעים ......וחריףףףףף

 

המתכון למנה אישית

 

2 פלפלים גדולים

2 פלפלים חריפים ירוקים

2 ביצים

3 עגבניות בשלות

3 שיני שום

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

1 בצל

2 כפות שמן זית

1 כף סוכר

1 כף רסק עגבניות

 

הכנה

לחצות את הפלפלים המתוקים לאורך בגובה של כ2/3 מגובה הפלפל על מנת שתיוצר מעין סירה  עמוקה להכיל את השקשוקה .לא לחתוך את הגבעול .

לקלות את הפלפלים עד צריבה , אני צרבתי על אש גלויה על הכיריים פשוט אוהב את טעם הצריבה .

 

לטגן את הבצל שקצצנו דק בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את שיני השום הקצוצות ולערבב עד שמרגישים היטב את ריח השום .

להוסיף את העגבניות שגירדנו , את רסק העגבניות , מלח , פלפל שחור , פפריקה והסוכר

לבשל את הרוטב עד שמצטמצם ונעשה סמיך מאד ,חשוב שבמתכון זה הרוטב לא יהיה נוזלי מידי

 למלא את סירות הפלפלים ברוטב לא עד למעלה ולצקת את הביצים , אני העדפתי לשים רק את החלמונים

 להכניס לתנור שחומם ב 180 מעלות עד התקרשות הביצים

 להגשה עם טחינה , הרבה פטרוזיליה ופלפלים חריפים שצרבתי על האש

טעיםםםםםםםםםםםםם חריףףףףףףףףףףףףף

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת