00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דניס צלוי על מצע טחינה ועגבניות חריפות

דניס צלוי על מצע טחינה ועגבניות חריפות

 שילוב טעמים מופלא של פילה דניס עם טחינה וצנוברים וגם עגבניות חריפות . לא קל לשדך טעמים נוספים למנת דגים טעמים שלא יגנבו את ההצגה מהשחקן הראשי אבל הפעם השידוך פשוט מופלא  , ממש נועדו ........

 

הדג

נתחי פילה מדג דניס אשר הושרו לחצי שעה במיץ מלימון טרי .

להוציא את הדג ולנער את עודפי הלימון ,לתבל במלח ,פלפל שחור ,שום כתוש ומעט שמן זית

לצרוב את הדג על מחבת פסים לוהטת אשר שימנו במעט שמן

להניח את הדג על הצד עם העור ל 3 דקות מבלי להזיזו ,להפוך בזהירות על צידו השני לעוד 3-4 דקות

להניח במרכז הצלחת , להניח בצד אחד של הדג את העגבניות החריפות ומצידו השני את הטחינה והצנוברים ,לעטר את הדג בפטרוזיליה קצוצה .

 

 

העגבניות החריפות

2 עגבניות חתוכות ללא הגרעינים והמיץ , לטגן במעט שמן זית עם 2 שיני שום פרוסות ופלפל חריף  פרוס ללא הגרעינים , לערבב ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס . לטגן עד שעגבניות מתרככות מעט.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת