00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קנלוני במילוי בקר טחון ברוטב עגבניות

קנלוני במילוי בקר טחון ברוטב עגבניות

 פסטה קנלוני במילוי בשר בקר טחון ואפוי בתנור ברוטב עגבניות פיקנטי .

שילוב הפסטה והבשר  העסיסי ברוטב העגבניות פשוט מעולה .

 

חומרי המילוי

800 גר` בקר טחון

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

שמן זית

פטרוזיליה קצוצה דק

מלח , פלפל שחור

פפריקה , אורגנו

3 כפות עגבניות מרוסקות

 

 

הכנת המילוי

לטגן את הבצל בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את הפטרוזיליה והשום ולערבב עד שמריחים את ריחם היטב .

להוסיף את הבשר ולפורר אותו היטב , לתבל לפי הטעם ולהוסיף את העגבניות המרוסקות . לא לחכות שהבשר ישנה את צבעו וכשהוא חצי אדום להוציאו מהסיר לצינון .
 
 

 חומרי הרוטב

2 בצלים בינונים  קצוצים דק

4 שיני שום קצוצות

שמן זית

1 קופסא עגבניות מרוסקות 800 גר`

1 רסק עגבניות קטן

פטרוזיליה קצוצה

2 כוסות מרק עוף

מלח , פלפל שחור גרוס

1 כף סוכר

אורגנו יבש

הכנת הרוטב

לטגן בצל קצוץ דק בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את שיני השום והפטרוזיליה שקצצנו דק ולערבב היטב בשמן ,להוסיף את העגבניות המרוסקות ,רסק העגבניות   ולתבל במלח ,פלפל שחור ,סוכר  ואורגנו לפי הטעם.

לבשל על אש נמוכה כ 10 דקות

הכנת המאפה

 לצקת בתבנית מעט מהרוטב ולסדר בתוכה את גלילי הפאסטה הממולאים תוך כדי השארת מרווח ביניהם . לצקת מעל את יתרת הרוטב .

לחמם בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ 20 דקות מכוסה בניר אלומיניום

ועוד כ 10 דקות ללא הניר .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת