00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סינייה עגבניות

סיניה עגבניות

סיניה מאפה של בשר טחון אפוי בתנור בדרך כלל עם טחינה והפעם עם עגבניות טריות שמקבלות טעם נפלא בצליה בתנור ומתחברות נהדר לטעם הבשר.מאפה מדהים בטעמו ,הוכן בהשראת  מתכון של חוסאם עבאס ממסעדת אל באבור עם שינויים שלי.

 

חומרים

1 ק"ג בקר  טחון ( לא השתמשתי בכבש )

1 בצל קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוץ דק

חופן צנוברים

מלח

פלפל

לערבב את כל המרכיבים ולתת לתערובת הבשר לנוח כשעה .

 

8 עגבניות אדומות בשלות קצוצות דק ללא הנוזלים והגרעינים

פטרוזיליה קצוצה דק

1 בצל קצוץ דק

חופן צנוברים

שמן זית

מלח

פלפל שחור

לערבב היטב את כל המרכיבים

 

הכנה

לשמן היטב בשמן זית תבנית סגורה עגולה , לרפד את תחתית התבנית בתערובת הבשר ,להדק את הבשר לתחתית התבנית .

לחמם  את התבנית עם הבשר על הכיריים על אש בינונית מכוסה עד שהבשר משנה את צבעו בחלקו העליון לצבע בהיר .

להוריד מהאש , לשפוך את עודפי הנוזלים מהתבנית ,לכסות את הבשר בתערובת העגבניות בצורה שתכסה את כל הבשר ולהכניס לתנור  שחומם ל200 מעלות ל30 דקות בערך ,העגבניות צריכות להיות שחומות היטב .

 

הערות :

העדפתי לתבל במלח ופלפל בלבד על מנת שטעם הבשר יישאר והתבלינים האחרים המקובלים

כמו כמון ,בהרת וכו` לא ישתלטו על טעם הבשר.

 השתמשתי בעגבניות טריות בלבד ללא רסק עגבניות ומים כפי שמופיעים במתכון המקורי.

את העגבניות העדפתי לקצוץ ולא לרסק על מנת  להרגיש אותן באכילה .
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת