00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

עוגת גבינה חמה

 
 
עוגת גבינה שמגישים חמה, או מחוממת. ואפשר גם קרה.
 
העוגה קלה מאד להכנה.
 
 
750 גר` גבינה לבנה.
6 ביצים
1כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג ווניל.
 
 
לחמם תנור לחום גבוה מאד.
 
להפריד חלבונים וחלמונים.
 
את החלבונים מקציפים במיקסר עם כוס סוכר.
 
בקערה נפרדת מוסיפים לגבינה את החלמונים, אינסטנט פודינג וקורנפלור . מערבבים היטב שלא יהיו גושים של הקורנפלור ואינסטנט פודינג.
 
לקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים והגבינה.
 
משמנים תבנית פיירקס או תבנית קפיצית בקוטר 26.
 
להכניס לתנור, תבנית שטוחה של התנור עם מים רותחים.
 
אופים 10 דקות ראשונות בחום גבוהה. 180 מעלות ולאחר עשר דקות מנמיכים חום ל  - 170. ממשיכים לאפות במשך שעה.
בגמר האפייה משאירים את העוגה בתנור למשך 20 דקות נוספות.
 
 
 
תודה לדורית חברתי על המתכון המדוייק.
 
ותוספת משלי:
לעצלנים - אפשר לערבב הכל יחד ולאפות לפי ההוראות. התוצאה תהיה גם טובה.
חשוב שהתבנית שבה אנו שמים מים רותחים, תהיה שטוחה ורחבה ובגודל תבנית מקורית של התנור, כדי שפיזור האדים יהיה אחיד.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת