00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

עוגת בטטה מתוקה

 
 
זו לא עוגה במובן הרשמי של עוגה. עם ביצים ואפיה וכו`....
 
העוגה הזו היא יותר בגדר של קינוח. ביתי.
 
חמותי היתה מכינה פעם. הילדים שלה אהבו את הקינוח הזה. יכול להיות שזה היה הפתרון של פעם לאכול מתוק, בריא, ומזין וגם... בלי הוצאות מיותרות ועבודה קשה במטבח.
 
למי שאוהב בטטה מתוקה, הנה מתכון אחר ושונה:
 
לוקחים שתי בטטות מתוקות גדולות. שוטפים היטב, מייבשים, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפייה של שעה בערך על חום של 180 מעלות.
 
לאחר שהבטטות מתקררות, מרסקים אותן בעזרת מזלג.
 
שמים בצלחת עמוקה, ולאחר מכן הופכים את הצלחת על צידה השני.
מתקבלת מעין עוגה.
 
מכינים או קרם שוקולד ויוצקים על הבטטות.
 
מפזרים מעל קוקוס.
 
ומכניסים למקרר למשך שעתיים או יותר.
 
אפשר להמתיק את הבטטות בסוכר לפי הטעם האישי. אפשר בממתיק סוכר  ואפשר לאכול טבעי איך שזה. השוקולד  והבטטה המתוקה מספקים את הטעם המתוק.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת