00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פשטידת חזה עוף , איטריות וירקות

פשטידת חזה עוף איטריות וירקות
מאפה המורכב מקוביות חזה עוף שהושרו במרינאדה , נצרבו ונאפו עם אטריות ,עגבניות מיובשות  בצל ופלפלים מטוגנים.
 
 

חומרים

 

7-8 פרוסות חזה עוף ( שניצלים )

3 כפות שמן זית

3 כפות רוטב צ`ילי חריף

3 כפות סויה

מלח

פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

7-8 עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות

 

2 בצלים

2 פלפלים אדומים

5 ביצים

 

הכנה

לחתוך את חזה העוף לקוביות , להשרות את קוביות העוף והעגבניות המיובשות בחומרי המרינאדה ולתבל לפי הטעם ל 30 דקות .

לאחר ההשריה לצרוב את קוביות חזה העוף במחבת פסים לוהטת עד שינוי הצבע ,להוציא ולקרר .

 

 

איטריות

לבשל איטריות שטוחות רחבות  ( 500 גר` )לפי הוראות היצרן  , לשטוף במי ברז ולצנן

לאחר שהאיטריות התקררו  לתבל אותן במלח ,פלפל שחור , מעט רוטב צ`ילי ורוטב סויה , לבחוש ולהניח בצד.

 

בצל ופלפלים אדומים

לטגן את הבצלים והפלפלים שקצצנו במעט שמן זית עד השחמה ולהוציא לצינון.

 

 הכנה

לערבב בקערה גדולה את קוביות חזה העוף , האיטריות ,הבצלים והפלפלים האדומים,לערבב פנימה את  הביצים ולצקת את העיסה ל 2 תבניות אינגליש קייק גדולות משומנות  .

( אני השתמשתי ב 2 תבניות לחם משומנות ומרופדות בנייר אפיה  ) להניח  מעל כמה עלי  תימין או רוזמרין .

 לאפות כעשרים דקות בתנור שחומם ל 200 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום ועוד כשעשרים דקות ללא הניר או עד השחמה קלה .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת