00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור
נכון ,אתם צודקים... מי לא יודע להכין תפוחי אדמה בתנור ? אתם צודקים, כולם יודעים
אז מה אתם רוצים שאעשה עם התמונות שצילמתי ? אתם מכירים אותי שהתמונות של האוכל חשובות עבורי יותר מהאכילה שלו ...אז תסבלו קצת
 
 
אוהב מאד תפוחי אדמה אפויים בתנור בשמן זית , משתמש רק בזן דזירה ותמיד
אופה את תפוחי האדמה עם קליפתם.
תמיד אופה אותם עם שמן זית ובנדיבות , אף פעם לא אופה אותם בתבנית אחת
עם חלקי עוף .
בדרך כלל מניח אותם לאחר החיתןך בקערה גדולה , מתבל ומשמן אותם , מערבב היטב ורק אז מעביר לתבנית .
חותך אותם בדרך כלל לאורכם לרבעים או שמיניות או לפרוסות דקות
אף פעם לא חותך לקוביות קטנות ,אף פעם לא מכסה בניר אלומיניום.
מערבב פעם עד פעמים את תפוחי האדמה בשלבים הראשונים ,לאחר מכן נמנע
מערבוב על מנת שלא ימעכו. אפיה תמיד בחום מקסימלי עד השחמה .
 
 
תפוחי האדמה שהתמונה :
מתובלים בשמן זית , מלח ,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה ,עלי טימין קצוצים דק מאד
ופירורי לחם .
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

49 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת