00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שבלולי פיצה

שבלולי פיצה
שבלולי פיצה , נישנושי פיצה ,פיצה ביס כל השמות מתאימים  . מאפה שמרים מגולגל בטעמי פיצה קל להכנה , קוצר מחמאות ונחטף במהירות .

 

 הבצק

500 גר` קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כף מלח

3 כפות שמן זית

300 מ"ל מים פושרים

 

המלית

רוטב פיצה

פתיתי גבינה צהובה

גבינת פארמזן מגורדת

טבעות זיתים ירוקים

 

רוטב הפיצה

עגבניות מגורדות עם שמן זית ,מלח ,פלפל שחור  , שום כתוש ,סוכר ואורגנו . מי שאוהב מוזמן להוסיף צ`ילי חריף ( אין צורך לבשל את  הרוטב )

 

 הכנת הבצק

לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק חלק ומבריק , משמנים את הבצק

ומתפיחים בקערה מכוסה עד הכפלת נפח הבצק .

 הכנת הגלילות

מחלקים את הבצק ל 2 כדורים , מרדדים כל כדור לעלה מלבני צר וארוך על מנת שהגלילות  לא יהיו עבות  מידי,מורחים את העלה ברסק העגבניות

מפזרים מעל את פתיתי גבינת העמק ,מפזרים מעל את הפארמזן וטבעות הזיתים.

 מגלגלים לרולדות ,חותכים לפרוסות לא עבות  ,ומניחים בתבנית על ניר אפיה להתפחה שנייה . לפני ההכנסה לתנור מורחים  את השבלולים בחלקם העליון בשמן זית בעזרת מברשת .

 מכניסים לתנור שחומם ל 190 מעלות ואופים עד הזהבה  בערך כ 15 דקות .
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת