00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שבלולי שמרים פסטו ופארמזן

שבלולי שמרים פסטו ופארמזן

מאפה שמרים מלוח לפי מתכון הבצק של קרין גורן , בצק נהדר  ונוח לעבודה ,מעולה

למאפים מלוחים .

 

 

הבצק

1 ק"ג קמח

1 שקית שמרית , החלפתי ל 2 כפות שמרים יבשים

2 כפות דבש
 
2 כפות מלח ( כן כן ,זו  לא טעות )

600 מ"ל מים פושרים

ממרח פסטו שהכנתי לבד

גבינת פארמזן מגורדת .

 

הכנת הבצק

לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק חלק ומבריק , משמנים את הבצק

ומתפיחים בקערה מכוסה עד הכפלת נפח הבצק .

 

מחלקים את הבצק ל 2 כדורים , מרדדים כל כדור לעלה מלבני ,מורחים את העלה בשכבת פסטו ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן .

מגלגלים לרולדות ,חותכים לפרוסות ,ומניחים התבנית להתפחה שנייה

מכניסים לתנור שחומם ל 190 מעלות ואופים עד הזהבה .
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת