00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מקרוני ברוטב עגבניות שום וריחן

מקרוני ברוטב עגבניות שום וריחן
יופי , ביג דיל ...מקרוני ברוטב עגבניות ,מי לא יודע להכין ? אז מה ? בגלל שכולם יודעים זאת סיבה  שהאוכל הנהדר הזה לא יקבל מקום בבלוג ? נראה לכם ?

מת על המטבח האיטלקי גם אם זה לא נראה בבלוג ( חכו חכו ,זה יגיע בהתפרצות )
אין כמו השילוב הקלאסי של פסטה עם רוטב עגבניות עשיר עם שום ובזיליקום שאין ספק שהוא השחקן הראשי בהצגת הפסטה .

 

רוטב עגבניות
1 בצל  בינוני
שמן זית
4 שיני שום
צרור עלי ריחן
800 גר` עגבניות מרוסקות או 8-10 עגבניות בשלות טריות מגורדות
מלח , פלפל שחור
אורגנו יבש
1 כף סוכר

 

הכנת הרוטב
לטגן את הבצל בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את עלי הריחן  הקצוצים ללא הגבעולים ואת שיני השום שקצצנו ולערבב היטב עד שמרגישים היטב את ריח השום והריחן.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ,מתבלים לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה 30-40 דקות ומערבבים מידי פעם עד קבלת רוטב סמיך מאד.

 

הכנת הפסטה
מבשלים את הפסטה במים ומלח שהגיעו לרתיחה על אש בינונית לפי הזמן שקבע יצרן הפסטה , כשהפסטה  מוכנה לדרגת אל דנטה לסנן את המים .איני נוהג לשטוף את הפסטה במי ברז גם כשאלה הוראות היצרן ומעדיף להוסיף לפסטה החמה שמן זית בנדיבות מה שמשביח את הטעם ומונע את הדבקות הפסטה .

בהגשה אוהב את הרוטב מעל ללא ערבוב כשמעל הכל מפזר הרבה גבינת פארמזן מגורדת .


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת