00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות שניצל

קציצות שניצל
 
קציצות עשויות מבשר חזה עוף (פרוסות שניצל ) קצוצות גס מתובלות בהמון פטרוזיליה או כוסברה ובצל ירוק קצוץ .חשוב שחזה העוף יהיה קצוץ גס או חתוך לקוביות קטנות על מנת שנרגיש את טעם הבשר ולא נקבל טעם של קציצת עוף רגילה.
אחלה טעים ,קר או חם ,בפיתה עם סלט וטחינה או בצלחת .
מסדרת "כמה פשוט ככה טעים " דורש שמירה צמודה מפני כל מיני חוטפי קציצות שמסתובבים במטבח.
 
 
 
חומרים
8 פרוסות שניצל
צרור פטרוזילה קצוץ
5-6 גבעולי בצל ירוק ( ללא הלבן )
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
3-4 כפות פירורי לחם
 
 
 
הכנה
לחתוך את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות ולמי שיש קופיץ רצוי להכות בקוביות על מנת לקצוץ אותם היטב
להכניס את הבשר לקערה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל הירוק שקצצנו דק .להוסיף את הביצים ולבחוש היטב
לתבל בנדיבות ,להוסיף את פרורי הלחם ולבחוש היטב
להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
 
לטגן בשמן חם , מכיוון שהבלילה רכה מאד ולא ניתן ליצור קציצות ביד יש לצקת את הבלילה בעזרת כף בזהירות לתוך השמן החם ולשטח אותה מעל . לטגן עד השחמה .
טעים בטירוף
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

50 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת