00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות בקר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות

קציצות בקר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות  

עוד מתכון מסדרת " אוכל של מסעדות פועלים " ,מת על האוכל הזה ,אוכל פשוט ספוג רוטב וריחות  ממטבחה של אמא .
תכינו ליד המנה את הבפנוכו של הלחם הלבן בשביל הרוטב וגם מטפחת....בגלל החריף

 

תערובת הבשר

 800 גר` בשר

2 ביצה

1 בצל מגורד

1 תפוח אדמה מגורד

מלח, פלפל שחור

פפריקה מתוקה , כמון

פירורי לחם

3-4 כפות שמן

 

לערבב את חומרי הקציצות ולשים במקרר לחצי שעה

לגלגל לקציצות ולטגן בשמן רותח , להוציא ולהניח על נייר סופג .

 

רוטב

1 בצל בינוני

קופסא רסק עגבניות

קופסא עגבניות מרוסקות

שמן זית

1 כוס מרק עוף

2 כף סוכר

מלח

פלפל שחור

פפריקה חריפה או פלפל חריף קצוץ

 

חבילה שעועית ירוקה סנפרוסט

לשטוף במים ,להניח להפשרה לפני הכנסה לרוטב

 

הכנה

לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את רסק העגבניות ,העגבניות המרוסקות והתבלינים ולערבב היטב. לבשל כ 10 דקות ולהוסיף את המרק.

לבשל את הרוטב כ 10 דקות  ולהוסיף את השעועית ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה .

ברבע שעה האחרונה להוסיף את הקציצות מעל השעועית ולא לערבב .
 
בתאבון חברים

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת