00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

רצועות המבורגר בצלי תפוחי אדמה

רצועות המבורגר בצלי תפוחי אדמה

מתכון המשלב בשר המבורגר משובח שנחתך לרצועות ובושל בצלי תפוחי אדמה .

שילוב טעמים נהדר.
 
 

מקור המתכון הוא ידידי צחי מהבלוג " אוכל וחיות מבית טוב " מצרף כאן קישור

למתכון המקורי :

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1059521&passok=ok

 

חומרים

4 המבורגרים 120 גר` כ"א ( אנטריקוט טחון )

2 בצלים בינונים

2 שיני שום

שמן זית

10 תפוחי אדמה בינונים

2 כוסות מרק עוף

מלח

פלפל שחור

כמון

כורכום

צרור עלי פטרוזיליה

 

הכנה

לטגן את הבצל שקצצנו דק בשמן זית עד שקיפות , להוסיף את ההמבורגרים ולטגנם מ 2 הצדדים  עד שישנו את צבעם ולהוציא אותם מהסיר.

להוסיף לבצל שבסיר את שיני השום שקצצנו ,לערבב ולהוסיף את קוביות תפוחי האדמה. לתבל בנדיבות ולהוסיף את מרק העוף .

לערבב היטב על מנת שתפוחי האדמה יעטפו היטב בתבלינים ,להוסיף מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ולבשל על אש נמוכה .

לערבב בתחילת הבישול מידי פעם כל עוד תפוחי האדמה קשים , בשלב שתפוחי האדמה חצי רכים
 

להוסיף מעל את רצועות ההמבורגר ,לערבב בזהירות שתפוחי האדמה לא ימעכו ולהמשיך בבישול על אש נמוכה עד התרככות . בסוף הבישול רוב הרוטב נספג בתפוחי האדמה .

אורך הבישול כשעה על אש נמוכה מאד או עד התרככות .

הבשר למרות הבישול שומר על טעמו ונשאר עסיסי

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת