00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פיתות חמות וטריות

פיתות חמות וטריות
אין כמו פיתות טריות ,חמות וריחניות היוצאות מהתנור ועוד במוצאי חג הפסח
מתכון מעולה של ידידי גדי מפורום אוכל בynet
 


החומרים:
כוס מים פושרים
כוס קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
לערבב לבלילה ולהשהות כמה דקות
להוסיף 2 כוסות קמח
3 כפות שמן זית
כפית מלח
ללוש לבצק אחיד
 

אופן ההכנה:
להניח בכלי משומן ל- 45 דקות מכוסה במגבת לחה.
לתת בוקסים
לחלק ל- 8 כדורים
לרדד עם קמח (זה השלב שבו את גם מפצה על עודף מים)לעובי של כ- 4 מ"מ
להשהות לתפיחה נוספת של כ- 45 דקות על נייר אפיה בתבניות
לשים בתנור חם מאד כ- 220 מעלות במרכז התנור או יותר נמוך
לאחר כ- 10 עד 12 דקות תלוי בחום התנור הצבע יפה ומוציאים את הפיתות הקשות לתוך שקית ותוך דקה שתים לשולחן.
אם לא אוכלים מיד יש להוציא מהשקית כדי שלא יירטבו מהאדים של עצמן.


`

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת