00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סטיק פילה בקר צרוב במחבת

סטיק פילה בקר צרוב במחבת
 
לא צריך להיות מבין גדול בבישול בכדי להנות מנתח  בשר נהדר רך ועסיסי כמו הפילה , כל כך טעים , כל כך פשוט ומהיר להכנה .
מסוג המתכונים שכל מילה כאן מיותרת ......הטעם מדבר
 
 
מתכון קצר למנה מעולה
להשרות את נתחי הפילה לשעתיים במעט שמן זית ופלפל שחור גרוס
להניח את הנתחים מבלי להזיזם על מחבת פסים לוהטת.
לצרוב כ 2-3 דקות מכל צד לפי רמת העשייה הרצויה.
 
בהגשה לזרות מלח ופלפל שחור גרוס על הנתחים בתוספת פירה משובח.
 
 
כן ...אני יודע שקרניבורים אניני טעם יאמרו שהם מעדיפים את האנטריקוט או הסינטה
רבותי .....מסכים איתכם ,בפעם הבאה נלך על הסינטה
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת