00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק כרוב כפרי

מרק כרוב כפרי

 לא מרק כרוב סיני ולא מרק כרוב פולני אלא מרק כפרי ,למה כפרי ? סתם כדי לעשותו שונה מקודמיו מרק עם  המון בצל ,ירקות שורש  וגם כרוב .מוגש עם גבינת פארמזן מגורדת פשוט תענוג של מרק .
הפולניה אומרת שהמרק דיאטטי ...למי אכפת

 

חומרים

חצי כרוב בינוני פרוס לרצועות דקות

4 בצלים חתוכים לחצאי טבעות

4 גבעולי סלרי קצוצים

4 גזרים פרוסים לטבעות

צרור עלי סלרי

1 שורש סלרי גדול מגורד

צרור עלי פטרוזיליה קצוצה

3 כפות אבקת מרק בצל

2 כפות קמח

מלח

פלפל שחור

כמון

כורכום

12 כוסות מים

 

הכנה

לטגן בשמן זית את טבעות הבצל , הגזר , גבעולי הסלרי והשורש סלרי המגורד עד שהם מתרככים היטב .

להוסיף את הקמח ולערבב היטב ,להוסיף כמחצית מכמות המים ,להוסיף את רצועות הכרוב , עלי הסלרי , והפטרוזיליה הקצוצה .לבחוש את המרכיבים ,לתבל לפי הטעם,להוסיף את אבקת המרק , להוסיף את יתרת המים ולהביא לרתיחה . להוריד לאש נמוכה ולבשל שעתיים.

הכרוב והבצל מתערבבים ונהפכים לנימוחים ביותר ,המרק מקבל מרקם דומה מאד למרק בצל רק שכאן המרכיב העיקרי הוא הכרוב.


טעים טעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת