00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קדירת עוף עם כרישה גזר ואפונה

קדירת עוף עם כרישה גזר ואפונה
 
קדירת עוף בשילוב כרישה גזר ואפונה בבישול ארוך ההופכים את העוף לנימוח ,שחום ובעל טעמים נהדרים. מנה ציבעונית נהדרת .
 

חומרים

 חלקי עוף

2 בצלים בינונים קצוצים דק

3 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות רק החלק הלבן

4 גזרים חתוכים לפרוסות

4 שיני שום קצוצות

4 גבעולי סלרי קצוצים

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

1 כוס מרק עוף

1 כוס אפונה - סנפרוסט

 

הכנה

 לטגן את חלקי העוף עם העור בשמן חם עד השחמה קלה מ 2 צידי העוף .

להוציא את חלקי העוף ולהניחם על ניר סופג ,באותו השמן יש לטגן את הבצל

בשלב זה יש לגרד עם כף עץ את חלקי העוף שנדבקו לתחתית הסיר/ מחבת

חלקי העוף השרופים תורמים לטעם המשובח של הרוטב .

להוסיף את הכרישה , גבעולי הסלרי , הגזרים וממשיכים את הטיגון עד שהבצל והכרישה  נעשים שקופים .

להוסיף את שיני השום הקצוצות ולערבב בכדי למנוע את חריכת השום .

להוסיף את כוס מרק העוף לערבב ולהביא לרתיחה .

להוסיף את חלקי העוף לרוטב , לתבל בנדיבות ולבשל על אש נמוכה מאד כ 3 שעות .

יש להפוך מידי פעם את חלקי העוף , בשעה האחרונה יש להוציא עודפי נוזלים על מנת שהרוטב יהיה מצומצם ומרוכז בטעמו .

להוסיף את האפונה בשעה האחרונה של הבישול .

העוף יוצא שחום ,נימוח וטעים מאד

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת