00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק עגבניות עם קובה סולת במילוי בשר וגם קציצות

מרק עגבניות וקובה סולת במילוי בשר וגם קציצות

 מרק עגבניות אדום סמיך וחריף עם טעם מודגש בתוספת קובה סולת במילוי בשר.
מרק עם אופי ,מרק שהוא ארוחה ,מרק שהוא חגיגה.

 

חומרי המרק

 

שמן זית

2 בצלים בינוניים

4 שיני שום

4 גזרים בינוניים

8 עגבניות בשלות

2 קופ` רסק עגבניות

2 כפות קמח

2 כפות סוכר

2 כפות אבקת מרק עוף

צרור פטרוזיליה

4 גבעולי סלרי

כמה עלי סלרי

מלח ,פלפל שחור

פפריקה מתוקה

שבבי צ`ילי

10 כוסות מים רתוחים

 

חומרי מעטפת הקובה

1 כוס ג`רישה

1 כוס סולת

1 כוס מים

 

מלית הקובה

250 בשר בקר

1 בצל מטוגן

מלח

פלפל שחור

בהרת

 

הכנת הקובה

לערבב היטב את חומרי המעטפת וללוש עד קבלת בצק עם מרקם גמיש

אם הבצק עדין קשה להוסיף מעט מים.

 

הכנת המלית

לערבב את כל חומרי המלית ( אין צורך לבשל את הבשר )

 

הכנה

ליצור כדורים קטנים מבצק הקובה , ליצור בכדור גומה ולהכניס פנימה בעזרת כפית את המלית .לסגור היטב את שולי הבצק על המילוי ולגלגל שוב את הקובה לכדור סגור.מעודפי המלית אפשר ליצור קציצות למרק ,אם עודף המלית דליל מידי אפשר להוסיף פירורי לחם.

 

הכנת המרק

לטגן את הבצל שקצצנו בשמן זית ,להוסיף את גבעולי הסלרי שקצצנו דק ואת הגזרים שחתכנו לקוביות קטנות .

להוסיף את שיני השום שקצצנו דק ,לערבב כמה דקות ולהוסיף את כפות הקמח ,

לערבב היטב שהקמח לא ידבק ולהוסיף את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות .

להוסיף את המים הרתוחים ,להוסיף את אבקת המרק ,הסוכר ולתבל בנדיבות.

להוסיף מעל את עלי הסלרי והפטרוזיליה הקצוצה ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה ולבשל כשעה.

 

להגביר את האש לרתיחה ,להוסיף את הקובות וקציצות הבשר ,להנמיך שוב את האש ולבשל עוד כחצי שעה .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת