00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פאיה ירקות וקבנוס

פאיה ירקות וקבנוס
כן אני יודע שהמתכון הזה הוא חילול הקודש ,פאיה אמיתית משלבת בתוכה פירות ים
וחלקי עוף  , יופי של מאכל רחוב שאכלנו בספרד ,טעים ,קל להכנה וגדוש באוצרות נפלאים מהים.
מביא לכם את הגירסה שלי ,גירסת ירקות וקבנוס ,כמובן שאפשר לשלב בחלקי עוף.
 

חומרים

2 כוסות אורז

3 כוסות מרק עוף

2 כוסות אפונה ירוקה

3 גזרים בינונים

2 עגבניות

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים ירוקים

3 שיני  שום

1 בצל בינוני

שמן  זית

פטרוזיליה

מלח ,פלפל שחור וכורכום

נקניק קבנוס

 

הכנה

להקפיץ את הפלפלים הקצוצים ואת הגזרים הפרוסים בשמן זית כל ירק בנפרד, כשמוכן מוציאים את הירקות ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה .מוסיפים את הקבנוס הפרוס והשום הקצוץ לטיגון קל.
 
 
 
מוסיפים את האורז מערבבים ומטגנים כמה דקות.מוסיפים את מרק העוף ,האפונה ,העגבניות המגורדות, הגזרים והפלפלים . מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה ל כ 30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים
 
 
{אין לערבב בזמן הבישול}.לאחר שכיבינו את האש להשאיר את המכסה  סגור לעוד כ10 דקות .
 
 
 
לאחר מכן לערבב ולפזר פטרוזיליה מעל.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת