00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק שעועית אסלי

17/11/2007
מרק שעועית אסלי
 
זוכרים את המערכון  של הגשש " רוצים מרק שעועית עם הרבה שעועית " ? בטוח שהתכוונו למרק הזה. מרק חורפי ,סמיך וטעים .אצלנו המרק הוא ארוחה בפני עצמה.
 
 
 
חומרים
שמן זית
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
500 גר` שעועית לבנה לאחר השריה של לילה
אני בישלתי את השעועית כשעה ללא מלח
2 כפות קמח
6 שיני שום קצוצות
200 גר` רסק עגבניות   2 קו`  קטנות
12 כוסות מים רתוחים
מלח ,פלפל שחור ,פפריקה אדומה הרבה ,כמון
3 גזרים חתוכים לפרוסות
4 כפות אבקת מרק עוף
2 עגבניות מגורדות
פטרוזיליה קצוצה
צרור עלי סלרי
 
 


הכנה
מטגנים את הבצלים עד הזהבה ,מוסיפים את השעועית והקמח ובוחשים.
מוסיפים את המים ושאר החומרים ,מתבלים ומביאים לרתיחה .
מבשלים על אש נמוכה כשעתים לפחות

 

 המתכון בהשראת מתכון של חנה שאולוב.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת