00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פוקאצ`ה ואהבה ....

פוקאצ`ה  ואהבה לשמרים

 

מי לא זוכר  את האהבה הראשונה שלו ? ואם לא אהבה אז את הפעם הראשונה לפחות...

פוקאצ`ה הייתה הראשונה שלי בזכותה נגלה בפני עולם חדש עולם האפייה בשמרים.

בצק תופח ,ריח שמרים שקמים לתחייה פשוט נפלא ,מי שלא אפה עם שמרים לא יבין זאת לעולם

 

 

חומרים

 

1כף שמרים יבשים
500 גרם קמח
11/2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
300 מ"ל מים פושרים 
 3 כפות שמן זית
 

הכנה
ללוש את כל החומרים לבצק ולהתפיח עד הכפלת הנפח .
לשטח את הבצק בתבנית בעובי לא ממש דק ולהתפיח שוב 30 דקות.
ליצור חורים באמצע הפוקצ`ה עם האצבעות ולפזר בנדיבות שמן זית, מלח גס,
הוספתי עגבניות בזיליקום ומוצרלה .
הוכנס לתנור 30 דקות ב 190 מעלות.
המתכון הובא ע"י יפנית
 
 
אוהב אותך פוקאצ`ה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת