00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

גולש - צלי בשר ותפוחי אדמה בסגנון " שכחו אותי בתנור "

גולש – צלי בשר בבישול ארוך בתנור

איך אני אוהב לפעמים לשכוח את התבשיל בתנור ,מקפיד לשכוח אותו הרבה שעות ועל חום נמוך .
התוצאה פשוט לא ניתנת לתיאור , אבל בכל אופן אתאר ....בשר נימוח ,תפוחי אדמה שחומים ואפויים ,רוטב סמיך ומצומצם פשוט נהדר .



חומרים
1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות
3-4 בצלים בינונים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות דק
4 גזרים פרוסים דק
1 קופסא רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות פפריקה מתוקה
שבבי צ`ילי
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מרק בצל

הכנה
לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד סגירה .
להוציא את קוביות הבשר לקערה ,ולהוסיף לסיר את הפלפלים הירוקים והגזרים ולטגן כמה דקות , להוסיף את שיני השום ל 2-3 דקות תוך כדי ערבוב .
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ,לערבב ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה  ולבשל את הרוטב כחצי שעה .
להוסיף את קוביות הבשר לסיר עם הרוטב ,לתבל ,להוסיף את המרק ולבשל כשעתיים על אש נמוכה  ולערבב מידי פעם .
להעביר לתנור ל עוד 3 שעות בחום של 150 מעלות.
אני בדרך כלל מכין את שלב הכיריים (שעתיים יום קודם ואת שלב התנור 3 שעות) למחרת לפני ההגשה .



הערה : את תפוחי האדמה הוספתי בתחילת הבישול , חשוב להשתמש בתפוחי האדמה האדומים " דזירה " , הלבנים פשוט מלאים בנוזלים ומתרככים
למרקם לא טעים
את תפוחי האדמה הנחתי בתבשיל וחלקם אף מעל הנוזלים והם נאפו נהדר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

49 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת