00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק בטטות ודלעת

מרק בטטות ודלעת
מרק בטטות ,דלעת וגזר משולב עם כרישה המעשירה מאד את טעמו של המרק .
מרק עם מרקם קטיפתי ............שעושה חם בנשמה.
 
 

חומרים

6 בטטות
1 בצל בינוני
2 תפוחי אדמה
6 גזרים
4 גבעולי כרישה
חתיכת דלעת נדיבה
2 שורש פטרוזיליה
צרור עלי פטרוזיליה
2-3 כפות מרק פיטריות
מלח ,פלפל שחור
מעט כורכום
שמן זית
 
 


הכנה

לטגן את הבצל שקצצנו דק ואת הכרשה החתוכה לטבעות בשמן הזית עד הזהבה ,להוסיף את שיני השום והפטרוזיליה הקצוצה ולערבב עד שמרגישים היטב את ריח השום והפטרוזיליה .
להוסיף את שאר הירקות שחתכנו לקוביות ,להוסיף מים, אני הוספתי על הכמות הנ"ל 3 ליטר מים רתוחים.לתבל ,להרתיח ולהוריד לאש נמוכה לשעה וחצי .
 

לרסק במוט בלנדר .אפשר לתת ריסוק קל רק כדי להסמיך את הנוזל
ולהשאיר את רוב המרק עם חתיכות הירק או לרסקו לגמרי לפי הטעם .
להגשה עם הרבה פלפל שחור גרוס ופטרוזיליה קצוצה .
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת