00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

ממולאים אפויים בתנור - הגירסה החדשה

ממולאים  אפויים בתנור – הגירסה החדשה

 ירקות ממולאים בגרסה חדשה שונה מהמתכונים שהכנתי עד היום גרסה אשר מדגישה יותר את טעמם של הירקות ומילוי הבשר שבתוכם.

 

השינויים :

הממולאים אפויים בתנור כבר משלב ההתחלה עם מעט נוזלים לעומת המקובל לבשל בסיר עם הרבה רוטב.

הרוטב אינו מבוסס על עגבניות כמקובל אלא על בסיס שמן זית , מרק עוף,בצל,שום וכרישה אשר מוסיפה טעם וריח נהדרים לממולאים.

המילוי על טהרת הבשר הטחון ,ללא אורז ,עם הרבה פטרוזיליה ,בצל קצוץ

.

 

המלית

500 גר` בשר בקר טחון

1 ביצה

1 בצל קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

מלח ,פלפל שחור

פפריקה מתוקה

בהרת

2 כפות שמן

 

לערבב את חומרי המלית ולהשאיר לשעה לספיגת טעמים

 

הכנה

למלא את הירקות במלית ,הפעם מלאתי תפוחי אדמה ,בצלים ומעט פלפלים.

לסדר את הירקות הממולאים בתבנית ,לתבל מעל במלח ,פלפל ,ופפריקה

לפזר בין הירקות הממולאים בצל ושום קצוצים וכרישה חתוכה לטבעות .

להזליף מעל שמן זית בנדיבות וכוס מרק עוף .

לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום ולאפות כשעה , להסיר את הניר ,להפוך את תפוחי האדמה לצידם השני ,לכסות שוב ברדיד האלומיניום ולהמשיך

לאפות עוד כ 20 דקות .

להסיר את רדיד האלומיניום ולאפות עד השחמה . 
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת