00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק אפונה תפוחי אדמה וקבנוס

מרק אפונה תפוחי אדמה וקבנוס
 
עוד מרק מסדרת המרקים ה" פושטיים" זורקים הכל לסיר ,שוכחים אותו על האש
ויאללה חגיגה של אוכל,אוהב במרקים שלי שילוב של ירקות גדולים שהופכים את המרק לארוחה.
 
 
חומרים

2 בצלים בינונים קצוצים דק
30 גרם מרגרינה
שמן זית
400 גר` אפונה יבשה
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה
מלח ,פלפל שחור
3 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות קמח

הכנה
מטגנים את הבצל בשמן ומרגרינה עד הזהבה .מוסיפים את האפונה השטופה ובוחשים.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ,הגזר,שורש הפטרוזיליה ובוחשים.מוסיפים את אבקת המרק ,הקמח ובוחשים.מוסיפים מים ומתבלים במלח ופלפל שחור .
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי תוך כדי בחישה מידי פעם .
מרסקים את המרק עם מעבד מזון ידני עד קבלת מירקם קטיפתי עדין ביותר .
מבשלים עוד כרבע שעה.מגישים עם זילוף קל של שמן זית ופלפל שחור גס .

 

אפשרויות נוספות :

הוספת תפוחי אדמה שלמים למרק בתחילת הבישול ,הוצאתם לפני הריסוק והחזרתם שלמים לסיר.

הוספת נקניק סלמי קצוץ או פרוסות קבנוס לדקות האחרונות של הבישול
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת