00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פורל ביין לבן וחמאה

פורל  ביין לבן  וחמאה

דג בתנור בשילוב יין לבן וחמאה שחיתות לשמה , ארוחת דגים אינה סתם ארוחה ,דגים זה חגיגה ,דגים זה אהבה ותמיד אבל תמיד עם יין טוב.

הפעם עם פורל אמנם לא שיא הטעם בדגים יש טובים ממנו אבל זה מה היה .
 

 

 

להשרות את הדג במיץ לימון ל 15 דקות  , להניח את הדג  על ניר אלומיניום שקיפלנו למעין סירה. להוסיף מעט יין לבן , קוביות חמאה , שום קצוץ דק .

להניח בבטן הדג ומסביבו פרוסות עגבניות ,רצועות פלפלים אדומים.

לתבל במלח ופלפל שחור.

לסגור את ניר האלומיניום מעל הדג ולהכניס לתנור שחומם ל 180 מעלות ל 20 דקות .

לפתוח את ניר האלומיניום ולהמשיך לצלות עוד 10 דקות .

דג רך ,עסיסי וטעים מאד

להגיש עם הירקות שנאפו עם הדג בתוספת סלט ירקות קל.
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת