00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פסטה טאליטאלה ברוטב עגבניות ופלפלים

פסטה טאליטאלה  ברוטב עגבניות ופלפלים
 
איזה שילוב צבעים וטעמים נהדר בין אטריות טאליטאלה , פלפלים אדומים ורוטב עגבניות פנטסטי.

 

 

פאסטה
 
הכנת הפסטה  לפי הוראות היצרן

 

חומרי הרוטב

1 ק"ג עגבניות בשלות ומגורדות

1/3 כוס שמן זית

4-5 שיני שום קצוצות דק

עלי בזיליקום טרי קצוצים דק

עלי פטרוזיליה קצוצים דק

1 פלפל חריף קצוץ דק מאד ללא הגרעינים

1 כף רסק עגבניות

2 כפות סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

אורגנו יבש

 

הכנת הרוטב

לחמם את שמן הזית ,להוסיף את שיני השום והפלפל הירוק החריף  ,לערבב ולוודא ששיני השום לא נחרכות .

כשמרגישים את ריחו של השום מתפשט מוסיפים את העגבניות המגורדות ,עשבי התיבול  ,רסק העגבניות והתבלינים.

לבשל את הרוטב עד רתיחה ולהמשיך על אש נמוכה כשעה .

 פלפלים

רצועות פלפלים אדומים מוקפצים בשמן זית ושום ,אפשר לשלב בעוד צבעים ,הפעם הוספתי טבעות גזרים

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת