00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מאפה קישואים עגבניות מיובשות ועשבי תיבול

מאפה קישואים עגבניות מיובשות ועשבי תיבול



חומרים
10 קישואים בינונים
3 תפוחי אדמה בינונים
2 בצלים בינונים
1/2 כוס שמן רגיל
1.5 כוסות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
1כף אבקת מרק פיטריות
3 ביצים

עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות
צרור בצל ירוק
עלי בזיליקום טריים
שמן זית
2 שיני שום

1 בצל חתוך לטבעות




הכנה
לרסק את הקישואים ,2 בצלים ותפוחי האדמה במעבד מזון והניח במסננת להוצאת
עודפי הנוזלים.

לטגן 1 בצל חתוך לטבעות בשמן זית עד הזהבה ולהניח בצד .

לחמם המחבת מעט שמן זית ,להוסיף 2 שיני שום קצוצות לכמה שניות ,להוסיף את עלי הפטרוזיליה והבזיליקום שקצצנו דק עד שמרגישים היטב את ריחם ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות לעוד דקה במחבת תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש

להעביר את בלילת הירקות לקערה ולהוסיף את שאר החומרים ואת השמן הרגיל , להוסיף את עשבי התיבול מהמחבת לתבל לפי הטעם ולערבב היטב.
להעביר את הבלילה לקערת פיירקס , לאפות בתנור ב180 מעלות,להוסיף את טבעות הבצל כאשר העיסה מתחילה להתייצב ,לאפות עד השחמה
רצוי לבדוק עם קיסם כמו באפית עוגה עם פנים הפשטידה אפוי .



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת