00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

חזה עוף ברוטב עגבניות ואפונה חריף

חזה עוף ברוטב עגבניות חריף
תבשיל חזה עוף עסיסי ברוטב עגבניות ואפונה חריףףףףףףף

 

חומרים 
 
נתחי חזה עוף {פרוסות שניצלים }

3 עגבניות בשלות

2 בצלים בינונים

3 שיני שום

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים חריפים

שמן זית

1 כף רסק עגבניות

מלח ,פלפל שחור

כמון ,פפריקה מתוקה

אפונה ירוקה סנפרוסט

 

הכנה
לחתוך את נתחי חזה העוף לנתחים לא קטנים  מידי ,לתבל במלח ,פלפל וכמון . לקמח אותם קלות בקמח ,לנער את עודפי הקמח ולטגן טיגון קצר של כדקה מכל צד רק לצורך סגירה . סגירה זאת מונעת התייבשות החזה בהמשך הבישול והוא נשאר רך ועסיסי.
לטגן את הבצל שקצצנו דק בשמן זית ולהוסיף רצועות פלפל אדום וטבעות פלפל חריף ללא הגרעינים . לטגן עד שהבצל מזהיב והפלפלים מתרככים .
להוסיף את שיני השום הקצוצות ולערבב כדקה .

להוסיף את העגבניות שחתכנו לפרוסות עגולות ולתבל במלח ,פלפל שחור ,הרבה פפריקה וכמון .

לתת לעגבניות להתבשל עד שמתרככות היטב ,לערבב   ולהוסיף כוס מים רתוחים וכף רסק עגבניות .

לבשל את הרוטב  כחמש דקות ולהוסיף את נתחי החזה

והאפונה ,לבשל כ 40 דקות  על אש נמוכה .

תבשיל טעים מאד עם רוטב סמיך וחריף.

להגשה על אורז לבן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת