00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

אורז פרסי

אורז פרסי
אחת האפשרויות המצוינות להכנת אורז טעים ומיוחד
 

חומרים
3 כוסות אורז פרסי מבורר ושטוף היטב
שמן
1-1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
מלח

 
הכנה

משרים את האורז בקערה עם מים+4 כפות מלח שעה.
מרתיחים בסיר גדול מים בערך 2 ליטר עם 1 כף מלח.
מסננים את האורז ומעבירים לסיר עם המים הרותחים, מבשלים 2 דקות.
מעבירים את האורז החצי מבושל למסננת.

בסיר רחב מחממים 1/4 כוס שמן, מוסיפים כורכום+כמון . מסדרים בתחתית הסיר את פרוסות התפו"א ומטגנים 2 דקות, הופכים לצד שני ומוסיפים את האורז.
מבשלים על להבה בינונית 10 דקות, מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה .
חשוב להניח מגבת נקייה ולכסות במכסה.
מקור המתכון : יפנית מפורום אוכל ynet

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת