00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פשטידת קישואים ועגבניות שרי

פשטידת קישואים ועגבניות שרי
פשטידת הקישואים הידועה והטעימה עם עגבניות שרי .טעים וצבעוני

 

חומרים

1 ק"ג קישואים
2 תפוחי אדמה בינונים
3 בצלים בינונים
1/2 כוס שמן רגיל
1.5 כוסות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
1כף אבקת מרק פיטריות
3 ביצים

עגבניות שרי
עלי בזיליקום טריים
שמן זית
מלח
פלפל שחור

הכנה
לרסק את הקישואים ,הבצלים ותפוחי האדמה במעבד מזון והניח במסננת להוצאת
עודפי הנוזלים.
להכין בינתיים בקערה נפרדת עגבניות שרי חצויות ,לתבל במלח ופלפל שחור ,להוסיף
את עלי הבזיליקום הקצוצים ושמן זית ולערבב .
להעביר את בלילת הירקות לקערה ולהוסיף את שאר החומרים ואת השמן הרגיל ,לתבל לפי הטעם ולערבב היטב.
להעביר את הבלילה לקערת פיירס ,לסדר מעל הבלילה את עגבניות השרי עם החלק החתוך כלפי מעלה .
לאפות בתנור ב180 מעלות עד שמשחים ,רצוי לבדוק עם קיסם כמו באפית עוגה עם פנים הפשטידה אפוי .
המתכון מבוסס על פי המתכון הידוע של קובי בר .......


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת