00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מקלות לחם מתובלים

מקלות לחם מתובלים
 
מתכון של ניצי מוואלה הראשונה שקיבלה אותי לעולם פורומי האוכל ברשת לפני כ 4
שנים ,בחורה מוכשרת עם לב רחב אלופה באוכל איטלקי במיוחד .
מראה המקלות בצילום לא משהו אבל הטעם משו משו...



חומרים

500 ג` קמח שטיבל 2
2 כפיות שמרים יבשים (אפשר גם חצי חבילת שמרית או חצי קובית שמרים טריה)
1 כפית מלח
300 מ"ל מים חמימים
3 כפות שמן זית
3 כפות טימין קצוץ - רק עלים (או בזיליקו או מרווה - מה שאתם אוהבים)
1 כפית שום מגורגר (או אבקה)
2-1 כפות שומשום לבן
1 כפית שומשום שחור (לצבע וגיוון)
1 כפית אורגנו (או זעתר)
מלח ים גבישי


הכנה

לשים את הקמח בקערה המיקסר.
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהמלח.
לערבל לבצק רך וגמיש שנפרד מהקערה.
בשלב הזה להוסיף את הקמח וללוש שוב, היטב, עד שהמלח יטמע בתוך הבצק.
לשמן קערה נוספת (או להוציא את הבצק מהקערה הזו ולשמן אותה בשמן זית) ולהניח את הבצק לתפיחה עד שיכפיל נפחו.
ללוש שוב את הבצק ולחלק ל-12 חלקים. בערך 75 ג` בצק לכל חלק.
ליצור נחשים לא דקיקים ביותר באורך תבנית האפיה שלכם,
ולהניח ברווחים על נייר אפיה.
לכסות במגבת נקיה. להתפיח עוד כשעה.
לחמם תנור לחום 220 מעלות.
לאפות במשך כ- 15 דקות (תלוי בתנור ובחומו) עד שמזהיב.
הערות שלי : חלקתי את הבצק ל 8 חלקים ,הברשתי בשמן זית תיבלתי חלק במלח גס ופלפל שחור גרוס וחלק תובל בשבבי צ`ילי
טעים בטירוףףףףףף
 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת